KIINTEISTÖHUOLLON

PÄIVYSTYS

040 806 2161

Liikuntapaikkapalvelut

Liikuntapaikkapalvelut tuottavat liikuntapaikkojen kunnossapito-, valvonta-, käyttäjä- ja vahtimestaripalveluita.

Liikuntapaikkapalvelu toimii yhteistyössä tilaajan ja liikuntapaikkojen käyttäjien kanssa toteuttamalla tapahtumille ja toiminnoille soveltuvat puitteet. Liikuntapaikkapalvelun erilaisia hoitotoimia liikuntapaikoilla toteutetaan päivittäin kello 07.00-22.00 välisenä aikana.

Liikuntapaikkapalvelu toimii liikuntapaikkojen elinkaariajattelun periaatteita noudattaen. Liikuntapaikkapalvelut seuraavat ja toteuttavat aktiivisesti liikuntapaikkojen kunnossapidosta annettavia viranomaisohjeita ja määräyksiä siten, että liikuntapaikat ovat olosuhteet huomioiden käyttökuntoisia ja turvallisia.

Liikuntapaikkapalvelut huoltavat yleisurheilukenttiä välineineen, kuntolaitepisteitä Hakkarin ja Sääksjärven kuntoilureitistöllä, luonnonnurmikenttiä, hiekkatekonurmia ja kolmannen polven kumirouhetekonurmia, hiekkakenttiä, beach volley -kenttiä, uimarantoja, moottorikelkalla tehtäviä lyhyitä latuja ja luistinratoja kaukaloineen. Erillisestä sopimuksesta hoidamme ja kunnossapidämme myös muita liikuntapaikkoja huomioiden niiden tarkoituksenmukaisen ja tehokkaan käytettävyyden.

 

Liikuntapaikkapalvelun kohteet

 

Vesiliikuntapaikat

Liikuntapaikkapalvelut ylläpitää Lempoisten Uimalan, Rantalan, Ruodasjärven, Paunun, Iso-Kyynärön, Typyn ja Lahdenkylän uimarantoja sekä Lempoisten Uimalan ja Rantalan avantouintipaikkoja.

 

Urheilukentät

Liikuntapaikkapalvelut ylläpitää Hakkarin urheilukenttää ja Hakkarin hiekkakentän luistinrataa, Sääksjärven tekonurmikenttää ja luistinrataa, Kuljun Asemakylän kenttää ja luistinrataa, Lempoisten koulun viereistä kenttää luistinratoineen ja Keskuskenttää luistinratoineen.

Kaukalo on tarkoitettu mailoin tapahtuvaan pelaamiseen ja vapaa luistelualue muuhun luistelukäyttöön.

Huomioithan toimissasi luistinratojen muut käyttäjät ja käytäthän luistellessasi aina kypärää!

 

Muut kohteet

Liikuntapaikkapalvelut kunnossapitää kesäkaudella lisäksi Kuljun asemakylän hiekkakenttää, Hakkarin hiekkakenttää, Lempoisten koulun hiekkakenttää ja lähiliikuntapaikkoja Lempoisissa, Kuljussa ja Laasonportissa. Säijän, Mäyriän ja Tutkatalon luonnonnurmialueita sekä tutkatalon Frisbeegolf-rataa. Huollamme myös ulkona olevia tenniskenttiä Sääksjärvellä ja Hakkarissa.

Liikuntapaikkapalveluiden yhteystiedot

Palvelupäällikkö

Samuli Solmio

044 4235 537

(Arkisin 8-16  ja muina aikoina päivystysnumeroon)

samuli.solmio@lekitek.fi

 

Hakkarin, Lempoisten koulun ja Keskuskentän alueet

Liikuntapaikkojenhoitaja

050 383 9603

 

Sääksjärven ja Kuljun alueen kentät

Liikuntapaikkojenhoitaja

040 133 7675

 

Liikuntapaikkamestari

(Janne Sulkava opintovapaalla 3.6.2018-31.7.2019)

sijaisena Simo Virtaniemi

050 383 9084

(arkisin klo 7-15 ja muina aikoina päivystysnumeroon) 

simo.virtaniemi@lekitek.fi